• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Maatwerk

Een op maat gemaakte en/of bedrukte verpakking is de eerste indruk tussen jouw product en je klanten. Met een mooie attractieve uitstraling onderscheid je jouw product met dat van anderen. Voor bijna elk product kunnen wij een maatwerk verpakking maken waarin jouw product de hoofdrol speelt.


Een passend geheel..

Bij het ontwerpen van maatwerk verpakkingen focussen wij op het creëren van een design dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook past bij je doelgroep. Onze verpakkingen zijn ontworpen om jouw product in de schijnwerpers te zetten, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om de kwaliteit en het unieke karakter van jouw product te benadrukken.

Ongeacht het type product, van cosmetica en levensmiddelen tot elektronica en speelgoed, wij bieden een breed scala aan personalisatie-opties. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en druktechnieken om een verpakking te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een verlengstuk van je merkidentiteit.

Met een op maat gemaakte verpakking van ons ben je verzekerd van een productpresentatie die niet alleen indruk maakt, maar ook de waarden van je merk uitdraagt. Zet de eerste stap naar een onvergetelijke productervaring voor je klanten met een verpakking die echt verschil maakt.

Producten op maat

Dozen

Zakken, tassen & enveloppenTape

Andere materialen en mogelijkheden

Hoe we te werk gaan

Bij het maken van op maat gemaakte verpakkingen beginnen we altijd met een goed begrip van wat de verpakking moet doen. Het is belangrijk dat de verpakking er niet alleen goed uitziet, maar ook praktisch is. We denken goed na over zowel de uitstraling als het gebruiksgemak. Dit betekent dat we tijdens het ontwerpproces veel aandacht besteden aan het uiterlijk en de functionaliteit van de verpakking. We maken aanpassingen waar nodig om ervoor te zorgen dat de verpakking zowel mooi als functioneel is. Het doel is om een verpakking te ontwerpen die het product niet alleen beschermt, maar ook de ervaring van het merk versterkt en de waarde van het product verhoogt.

Kartonverpakkingen

Zowel golfkarton verpakkingen als massief kartonnen verpakkingen

Naast standaard vouwdozen kunnen wij ook elke vorm van verzenddozen op maat leveren. Denk hierbij aan: Amerikaanse vouwdozen t.b.v. verpakken van al jouw producten,  postdozen en pakketdozen,  brievenbusdoosjes en kokers, stansdozen en omslagverpakkingen, dozen met inlay en interieur, draagdozen met een handvat, verkoopverpakkingen, etc.

Afwerking & kleur

Wij kunnen al deze verpakkingen bedrukken in pantone kleuren als ook in full-color, zowel in flexo, digitaal geprint als in offset. Uiteraard met de diverse afwerkingen op je verpakking, zoals: lamineren met glans of matlaminaat, afwerken met druk vernis of UV-lak,  spotvernis en pregen.


Neem contact op

Zakken, tassen en enveloppen

Ook zakken, tassen en of enveloppen worden op maat geproduceerd en bedrukt.

We leveren vele soorten zakken, tassen en enveloppen op maat, waaronder: coex zakken + webshop zakken + verzend zakken, glasheldere PP en OPP zakjes voor wenskaarten en presentatie zakjes, stazakken, zowel van papier, aluminium als van transparant plastic, papieren zakken en tassen, gripzakken + rits zakken + haakzakken, vlakke zakken + blokbodem zakken + inslag zakken, luchtkussen enveloppen + monsterzakken + borgrug enveloppen, paklijstenveloppen, mailbags + transmailers + mailing bags.

Afwerking & extra's

Op maat gemaakte zakken kunnen uiteraard worden voorzien van: een permanente of non-permanente sluitstrip, een header om op te hangen met uw persoonlijke bedrukking, een eurohole voor in winkeldisplays of bijvoorbeeld een ponsgat.


Neem contact op

Bedrukt tape

Eenvoudig en veilig

Bedrukt tape meest eenvoudig oplossing om jouw zending te voorzien van een persoonlijk tintje of reclame uiting is bedrukt tape. Zowel “on top” als “undersafe” in bijna alle pantone kleuren van 1 tot 5 kleuren. Naast de bekende handrollen bedrukken wij ook machinerollen tape. Alle kwaliteiten kunnen bedrukt worden, zoals: PVC tape,  PP acryl tape,  hotmelt tape, solvent tape en papier tape.


Neem contact op

Andere materialen en mogelijkheden

Onwijs veel mogelijkheden

De artikelen hierboven zijn de meest voorkomende artikelen die in de verpakkingsbranche op maat gemaakt of bedrukt worden, maar daar houdt het voor ons niet op. Overige materialen die klantspecifiek geproduceerd kunnen worden zijn onder andere: hoekprofielen, stuwzakken, omsnoeringsband, folies t.b.v. afdekking, krimpfolie, rekwikkelfolie, bouwfolie, buisfolie en vlakfolie, horeca disposables zoals bekers, bestekzakjes, placemats en servetten, kunststof doosjes en kokers, kartonnen kokers en meer!


Neem contact op