• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Wie is Hodi Verpakkingsmaterialen?

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling, productie, inkoop en verkoop van verpakkingsmaterialen.

Uitgangspunt is professionaliteit

Al sinds 1996 is Hodi BV een vooruitstrevend bedrijf in verpakkingsmaterialen. Waar ons assortiment klein begon, bieden we nu uiteenlopende verpakkingsmaterialen aan om ervoor te zorgen dat bijna alle producten verpakt kunnen worden. Inmiddels zijn wij niet alleen doorgegroeid als verpakker, maar ook als professioneel totaalleverancier van verpakkingsmaterialen, met eigen warehousing en fulfilment. Vanuit die standaard bedienen wij onze klanten. Met vestigingen in Nederland en Polen behoort Hodi Verpakkingsmaterialen nu tot de top van de professionele markt.

De naam ‘Hodi’ komt overigens niet zomaar uit de lucht vallen. Het zijn de eerste letters van de achternamen van de oprichters, Arno Hoorn en Aart Diepeveen. Zo leer je nog eens wat! Natuurlijk zijn zij niet als enige werkzaam bij Hodi. Maak kennis met een deel van onze specialisten op de Specialisten pagina. Zo weet u direct wie u kunt bereiken voor alle vragen over uw specifieke product(en).

Voorsprong door innovatie

Al sinds de dag dat Hodi werd opgericht, is innovatie een belangrijk speerpunt voor ons. Door onze hoge graad van automatisering houdt u gemakkelijk grip op uw verbruik en kosten. Een voorbeeld is onze klantportal. U heeft hiermee een totaal inzicht in het verbruik en voorraad van alle producten. Doordat wij zelf calculeren en u pro actief informeren over bestelmomenten en aantallen, maakt dit uw inkoop-, bestel- en leveringsproces sneller en makkelijker. Door onze kennis te combineren met de laatste innovaties staan wij onze klanten bij in advies en zijn er doorgaans grote besparingen te realiseren. Het werkt heel gemakkelijk. Voor extra informatie kunt u de video over het klantenportal bekijken onderaan onze homepage.

Betrouwbaar

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij alle hulp die u nodig heeft. Hodi Verpakkingsmaterialen beschikt over een team van ervaren vakspecialisten die uw gehele verpakkingstraject onder de loep nemen en ondersteunen. Standaard leveren wij binnen 24 uur en zijn garanties op kwaliteit vanzelfsprekend, uiteraard tegen de scherpste prijs. Dit doen wij op een transparante, duurzame en eerlijke wijze. Dat maakt Hodi Verpakkingsmaterialen BV een bewezen en betrouwbare partner. Geen vraag is te gek en geen klus te lastig. We zijn maar één belletje van u verwijderd!

Om u te verzekeren van de beste kwaliteit en service hanteren wij de 5 Garanties van Hodi Verpakkingsmaterialen. 

  • Kwaliteit: Wij van Hodi Verpakkingsmaterialen zijn overtuigd van onze hoge kwaliteit. Daarom zeggen wij voor alle leveringen: Niet goed? Geld terug!
  • Snelheid: Onze medewerkers zorgen ervoor dat de levering zo snel mogelijk op de stoep staat. Voor 16.30 besteld? Dan wordt het de volgende dag al geleverd. Leveringen zijn binnen 24 uur inzichtelijk d.m.v. eigen Pack & Trace en vooraankondiging.
  • Duurzaamheid: Hodi Verpakkingen is dag en nacht bezig om haar steentje bij te dragen aan een beter milieu en dat is terug te zien in zowel onze producten als ons kantoor. Hodi kan u FSC® gecertificeerde producten aanbieden en op ons kantoor liggen zonnepanelen die genoeg stroom opleveren voor het hele kantoor! 

  • CompleetOns uitgebreide assortiment, scherpe prijzen, persoonlijke service en 24/7 beschikbare webshop zorgen voor een optimale shopervaring. 

  • Specialisme: Van kartonnen dozen tot tape, voor elk product hebben wij een specialist die u kan helpen aan het perfecte product.


Betrouwbaar, innovatief en professioneel!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0318-546500 of mail naar verkoop@hodi.nl en wij vertellen u graag alles over de verpakkingsmogelijkheden.