• Voor 16:30 besteld, morgen geleverd!
  • Leverbaar uit eigen voorraad
  • Niet goed, geld terug garantie
  • FSC® gecertificeerd
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Milieubewuste gripzakken in kleur: De ideale presentatie voor jouw producten


Als verpakkingsprofessional wilt u natuurlijk een verpakking die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook uw producten op een aantrekkelijke manier presenteert. Daarom hebben we onze gekleurde gripzakken ontworpen met zorgvuldige aandacht voor zowel de behoeften van uw klanten als het milieu. Deze gripzakken zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook gemaakt van 50% gerecycled materiaal, waardoor ze een milieubewuste keuze zijn. In dit blog laten we je kennis maken met de voordelen van onze gekleurde gripzakken, waarom ze ideaal zijn voor alle sectoren van handel en industrie, en hoe je ze kunt aanpassen aan je eigen unieke merkidentiteit.

1. Milieubewuster

Het milieu is een belangrijke overweging voor veel bedrijven en consumenten. Met onze gekleurde gripzakken kun je met een gerust hart al je producten verpakken, wetende dat ze zijn gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke optie draagt uw bedrijf bij aan een duurzamere toekomst.

2. Opvallende presentatie 

Gekleurde gripzakken bieden een opvallende presentatie voor je producten. Met kleuren zoals rood, groen en blauw kun je je producten op een creatieve en aantrekkelijke manier presenteren. Het ophangoog zorgt ervoor dat de producten mooi kunnen worden gepresenteerd, waardoor ze niet alleen aantrekkelijk zijn voor klanten, maar ook voorbijgangers in de winkel. 

 3. Gemakkelijk in gebruik 

De praktische functionaliteit van onze gripzakken maakt ze een favoriet onder klanten. Het gemakkelijke openen en sluiten zorgt ervoor dat klanten geen moeite hebben om bij de inhoud van de zak te komen. Dit bespaart tijd en gedoe en draagt bij aan een positieve klantervaring. 

 4. Direct zichtbare inhoud 

Dankzij de opaak gekleurde zakken kunnen klanten onmiddellijk zien wat er in de verpakking zit. Dit is vooral handig wanneer je producten verschillende kleuren of varianten hebben. Klanten kunnen snel de gewenste variant bekijken zonder de zak te openen. 

 5. Veelzijdig inzetbaar 

Gekleurde gripzakken zijn multifunctioneel en geschikt voor alle sectoren van handel en industrie. Of je nu sieraden, elektronica of andere producten verpakt, deze zakken bieden een praktische en stijlvolle oplossing. 

 6. Personalisatie en bedrukkingsopties 

We begrijpen dat je merkidentiteit uniek is, daarom bieden we klantspecifieke opties aan voor onze gripzakken. Je kunt je zakken laten bedrukken met uw bedrijfslogo, merknaam of andere informatie om uw merk op een professionele manier te presenteren.


Probeer ze nu zelf!

Gripzakje 100x150 mm Rood Recycled 50%
Gripzakje Rood gekleurd Formaat 100 x 150 mm. 50 micron Recycled LDPE 50% + Recy 50% ophanggat 5 mm
Gripzakje 160 x 220 mm Blauw Recycled 50%
Gripzakje Blauw gekleurd Formaat 160 x 220 mm. 50 micron Recycled LDPE 50% + Recy 50% ophanggat 5 mm
Gripzakje 160 x 220 mm Groen Recycled 50%
Gripzakje Groen gekleurd Formaat 160 x 220 mm. 50 micron Recycled LDPE 50% + Recy 50% ophanggat 5 mm

Conclusie

Met de introductie van onze gekleurde gripzakken biedt Hodi Verpakkingsmaterialen een aantrekkelijke en milieubewuste verpakkingsoplossing. Door te kiezen voor deze gripzakken, toon je niet alleen je betrokkenheid bij het milieu, maar presenteert je je producten ook op een opvallende manier aan je klanten. 

Of het nu gaat om het verpakken van kleine onderdelen, voedselproducten of geschenkartikelen, gekleurde gripzakken zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Je klanten zullen de praktische functionaliteit en aantrekkelijke presentatie zeker waarderen. 

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van onze gekleurde gripzakken. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling om meer te weten te komen over onze scherpe aanbiedingen en hoe je jouw gripzakken kunt personaliseren voor een professionele uitstraling.